Pietenmiddag en Sinterklaas spel

De gezellige decembermaand komt eraan en dat betekent dat de activiteitencommissie dit jaar voor alle jeugdleden een gezellige sint-activiteit gaat organiseren.

Voor de kleutergroepen, gymgroepen 3/4, streetdance groep 3/4 Jump High en jongens 1 wordt er een pietenmiddag georganiseerd. 

Voor gymgroepen 6/7/8, voortgezet onderwijs,  jongens 2, streetdance groepen 6 - 7/8 - Motion - Express en DB-Crew wordt er een sinterklaas spel georganiseerd. De meisjes uit gymgroep 5 en streetdance groep 5 Reality mogen kiezen aan welke activiteit ze willen meedoen.

De Pietenmiddag vindt plaats op woensdagmiddag 29 november in de sporthal.  Alle goedgelovige kinderen van bovenstaande groepen mogen langs komen tussen 14.30 - 16.15 uur. Inlopen is geen probleem. Wie het leuk vindt, mag verkleed komen.

De gymles in deze week op maandag- en dinsdagmiddag, jongensturnen en streetdance groep 3/4 Jump High op woensdagmiddag gaan gewoon door. De streetdanceles van groep 5/6 Reality op woensdag komt deze week te vervallen.

Het Sinterklaas spel voor bovenstaande groepen vindt plaats op woensdagmiddag van 18.15 - 19.15 uur in de sporthal. Iedereen moet 3 cadeautjes meenemen van max. €1 per stuk. Aan het einde van de les gaat iedereen ook met 3 cadeautjes naar huis.

De gymlessen in deze week op maandag- en dinsdagmiddag en de streetdance lessen op donderdag en vrijdag gaan gewoon door. De gymles van groep 7/8 en de streetdancelessen voor groep 5/6 Reality en voor groep 7/8 komen op woensdag 29 november te vervallen.